Temmuz 2018 Haberleri

Fatih Terim ve Selahattin Aydoğdu'nun ifadeleri ortaya çıktı

Fatih Terim ve Selahattin Aydoğdu'nun ifadeleri ortaya çıktı Çeşme Alaçatı'da kavga eden dönemin A Milli Takım Direktörü Fatih Terim ile kebapçı Selahattin Aydoğdu'nun ifadeleri ortaya çıktı.

Adanaspor'dan 2 transfer birden

Adanaspor'dan 2 transfer birden TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, stoper Emre Can Coşkun ile sol bek oyuncusu Enes Akyol’u kadrosuna kattı.

Süper Lig'de 2018-2019 sezonu 1. hafta programı açıklandı

Süper Lig'de 2018-2019 sezonu 1. hafta programı açıklandı 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. Hafta programı TFF'nin resmi sitesinden açıklandı...

Galatasaray  Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı

Galatasaray Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı Galatasaray, erkek basketbol takımı başantrenörlüğüne getirilen Ertuğrul Erdoğan ile sözleşme imzaladı.

Göztepe Rotman ile yollarını ayırdı

Göztepe Rotman ile yollarını ayırdı Süper Lig ekiplerinden Göztepe, oyuncusu Rajko Rotman ile yollarını ayırdığı açıkladı.

Bernard transferinde flaş gelişme!

Bernard transferinde flaş gelişme! Shakhtar Donetsk'le olan sözleşmesi sona eren ve şu ana kadar herhangi bir takımla anlaşma sağlayamayan Bernard'la olan temaslarını uzun zamandır sürdüren Beşiktaş'a dişli bir rakip çıktı.

Andre Ayew resmen Fenerbahçe'de! İlk sözleri

Andre Ayew resmen Fenerbahçe'de! İlk sözleri Fenerbahçe, satın alma opsiyonuyla Swansea'den kiraladığı Andre Ayew için imza töreni düzenledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER