Temmuz 2018 Haberleri

Ronaldo'nun vergi cezasına onay

Ronaldo'nun vergi cezasına onay İspanya Vergi Dairesi, vergi kaçırdığı belirlenen Real Madrid'in eski oyuncusu Cristiano Ronaldo ile mahkeme arasında varılan anlaşmaya onay verdi.

Göztepe'nin hayali Mario Gomez

Göztepe'nin hayali Mario Gomez Transfer son olarak Galatasaray'dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin'le sözleşme imzalayan Göztepe'nin, dünyaca ünlü yıldız Mario Gomez'le ilgilendiği ortaya çıktı.

Trabzonspor Fabian Castillo'yu KAP'a bildirdi

Trabzonspor Fabian Castillo'yu KAP'a bildirdi Trabzonspor Kulübü, Castillo'nun Club Tijuana takımına transferini KAP'a bildirdi.

Ali Koç konuştu Fenerbahçe'nin kasası doldu!

Ali Koç konuştu Fenerbahçe'nin kasası doldu! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un FB TV'de katıldığı 'Camiaya Sesleniş' programı süresince sarı-lacivertli kulübün kasasına dev bir gelir girdi

Beşiktaş aradığı stoperi Meksika'da buldu

Beşiktaş aradığı stoperi Meksika'da buldu Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Meksika'nın Cruz Azul takımında forma giyen Şilili stoper Enzo Roco ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki stoper bu akşam İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'de kilit futbolcu o olacak!

Fenerbahçe'de kilit futbolcu o olacak! Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, sarı-lacivertli ekibe oynatmak istediği futbolun en önemli adamı olarak Elif Elmas'ı görüyor.

Shaquille O'Neal köpek balıklarıyla dolu suda büyük tehlike atlattı

Shaquille O'Neal köpek balıklarıyla dolu suda büyük tehlike atlattı NBA tarihinin en önemli basketbolcularından Shaquille O'Neal, köpek balıklarıyla dolu okyanusta kafes dalışı yaptı. 46 yaşındaki efsane, bir köpek balığının kafesin bölmesinden içeri girmesiyle büyük bir tehlike atlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER