Temmuz 2018 Haberleri

Fatih Terim'in en büyük transferi

Fatih Terim'in en büyük transferi Sarı-kırmızılılarda transfer dönemi sessiz geçse de takımda kalması sağlanan Nagatomo en büyük moral oluyor. Japon yıldızın artıları Fatih Terim’in elini güçlendiriyor, Şampiyonlar Ligi öncesi güç veriyor.

Beşiktaş'ta yönetim kaleci için kararsız kaldı

Beşiktaş'ta yönetim kaleci için kararsız kaldı İspanyol file bekçisi Fabri'nin Fulham'a gidişinin ardından arayışa giren Beşiktaş'ta yönetim kararsız kaldı.

Jason Denayer yola çıktı! Anlaşma tamam

Jason Denayer yola çıktı! Anlaşma tamam Galatasaray'da Yuto Nagatomo'dan sonra Jason Denayer'de de yeşil ışık yandı, geri dönüş için her şey hazırlandı.

Galatasaray-Club Africain maçının özeti ve sonucu

Galatasaray-Club Africain maçının özeti ve sonucu Galatasaray, hazırlık maçında Club Africain ile karşılaştı. Club Africain: 0 - Galatasaray: 1 | MAÇ SONUCU....

Trabzonspor 51. yılını meşalelerle kutlandı

Trabzonspor 51. yılını meşalelerle kutlandı Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün 51. yıl kutlamaları çerçevesinde Gurbetçi Gençler taraftar grubunun Sütlüce Parkı'nda düzenlediği etkinliğe katıldı.

Ersan Gülüm Beşiktaş yolunda

Ersan Gülüm Beşiktaş yolunda Beşiktaş'a dönmek istediğini ileten Ersan Gülüm, kulübü Hebei China Fortune ile görüşerek alacaklarına karşılık bonservisini istedi. Çin ekibi, milli futbolcunun talebine olumlu yanıt verirse deneyimli futbolcu bir kez daha Beşiktaş forması giyecek.

Adidas'ın Beşiktaş'a tasarladığı forma yine pişti oldu!

Adidas'ın Beşiktaş'a tasarladığı forma yine pişti oldu! Bu sezon birçok takıma benzer formalar tasarlayan Adidas, bu kez olayı iyice abarttı. Çünkü Beşiktaş ile Güney Afrika ekibi Orlando Pirates için çıkarılan kırmızı formalar neredeyse aynı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER