BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yönetim kaleci için kararsız kaldı

İspanyol file bekçisi Fabri'nin Fulham'a gidişinin ardından arayışa giren Beşiktaş'ta yönetim kararsız kaldı.

Beşiktaş'ta yönetim kaleci için kararsız kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı idareciler kaleci için ikiye bölündü. Bir grup Harun Tekin’in alınmasını savunurken, diğer taraf ise “Tolga tecrübeli bir isim. Bu sezonu hem Tolga hem de Utku’yla tamamlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken, Fabri’nin gidişinin ardından ilk günden maddesi kaleci oldu. Arayışlarını sürdüren ve Bursaspor’un file bekçisi Harun Tekin bir numaralı aday olarak ortaya çıkarken yönetim bir anda ikiye bölündü.

Siyah-beyazlı idarecilerden bir grubu mutlaka yeni bir oyuncu alınması gerektiğinin altını çizerken, diğer kanat ise “Tolga bu takımın kaptanlığını yaptı. Çok tecrübeli bir kaleci. Hem elimizde Utku da var. Bu sezonu ikisiyle geçirebiliriz” diyerek kaleci transferi yapılmaması gerektiğini vurguladı. 

Bu gelişmenin ardından iki kanat bir türlü uzlaşamazken son kararı Başkan Fikret Orman’ın vereceği öğrenildi. Başkan şartları son kez düşünüp ya Harun Tekin için kıran kırana bir pazarlık yapacak ya da Tolga Zengin ile yeni sezona başlayacak.

Öte yandan Harun Tekin görüşmelerinde dün yeni bir gelişme daha yaşandı. Siyah-beyazlılar daha önce Vagner Love, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar, Oğuzhan Aydoğan, Mertcan Açıkgöz ve Utku Yuvakuran gibi isimlerden üçünü yeşil-beyazlı takıma göndererek bu transferi noktalamak isterken, Timsah’ın takasa yanaşmadığı ve para istediği bildirildi. Harun’un yanında Kartal, Liverpool’un Alisson Becker’i kadrosuna katmasının ardından boşa çıkan Simon Mignolet ile de görüşüyor.

2: Fabri’nin gidişinin ardından kaleye geçen Tolga Zengin, B36 Torshavn maçında 90 dakika forma giydi. Başarılı bir performans ortaya koyan Zengin, rakibin çerçeveyi bulan iki şutunda da gole izin vermedi.

Beşiktaş’a 2013-14 sezonunda Trabzonspor’dan transfer olan Tolga Zengin’in, 2016/17 sezonunda Fabri’nin gelişiyle süreleri azaldı. Zengin geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nda 5, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 karşılaşmada şans buldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Tolga’yı 34 haftalık lig maratonunda kaleye geçirmedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER