Temmuz 2018 Haberleri

Galatasaray'da Rodrigues krizi

Galatasaray'da Rodrigues krizi Sarı-kırmızılılarda Bafetimbi Gomis’ten sonra Rodrigues’in de zam istediği, hamle olmaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

Sercan Yıldırım Yeni Malatyaspor ile anlaşmak üzere

Sercan Yıldırım Yeni Malatyaspor ile anlaşmak üzere Bursaspor'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Sercan Yıldırım'ın yeni takımı da belli oldu.

Beşiktaş'ta B36 Torshavn maçı hazırlıkları

Beşiktaş'ta B36 Torshavn maçı hazırlıkları EFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında 2 Ağustos Perşembe günü B36 Torshavn ile karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü.

Cocu ilk bileti kesti!

Cocu ilk bileti kesti! Fenerbahçe'de Cocu'nun gelişiyle takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Ozan Tufan için karar verildi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi bombası!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi bombası! Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek kaliteli bir stoper isteyen Fatih Terim, La Liga ekibinde forma giyen yıldız futbolcunun transferini istedi.

Premier Lig ekibi Watford Josef'in peşinde!

Premier Lig ekibi Watford Josef'in peşinde! Fenerbahçe'de geçen sezon İngiltere'den teklifler gelen Josef'e yine bir Premier Lig ekibi Watford'tan teklif geldi.

Koray Günter şaşırttı! Aldığı imza parası...

Koray Günter şaşırttı! Aldığı imza parası... Galatasaray’da geçirdiği 4.5 sezonun ardından İtalya Seri A ekiplerinden Genoa’ya tranfser olan Koray Günter’in imza parası ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER