Temmuz 2018 Haberleri

Yerry Mina için çılgın transfer teklifi!

Yerry Mina için çılgın transfer teklifi! Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la birlikte anılan Yerry Mina için Barcelona'ya çılgın bir teklif yapılacağı iddia edildi.

Galatasaray'da büyük tehlike!

Galatasaray'da büyük tehlike! Galatasaray'da dünkü maçta da gol atan yeni transfer Onyekuru'yla ilgili bir gelişme korku yarattı.

Göztepe Tolga Ciğerci'nin peşinde

Göztepe Tolga Ciğerci'nin peşinde Galatasaray'da uzun süredir sakatlığını öne sürerek yeni sezon öncesi hazırlıklarına katılmayan ve teknik direktör Fatih Terim'in de gözünden düşen Tolga Ciğerci'nin yeni adresi belli oldu.

Pepe Premier Lig yolunda!

Pepe Premier Lig yolunda! Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı için çalışmalarını sürdüren Wolverhampton, son olarak teklifini 7 milyon Euro’ya çıkardı. 35 yaşındaki stoperin kulüple 1 yıllık kontratının kalmasını göz önünde bulunduran yönetim, öneriye sıcak bakıyor.

Höwedes: Galatasaray beni istiyor

Höwedes: Galatasaray beni istiyor Galatasaray'ın stoper adaylarından Höwedes’in, Galatasaray’a transfer olmak için Frankfurt’tan gelen teklifi geri çevirdiği öne sürüldü. Schalke’nin Avusturya kampına da katılmayan Alman savunmacı için geri sayım başladı.

Fenerbahçe'de Comolli kanunları

Fenerbahçe'de Comolli kanunları Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü, Cocu ve kendisiyle doğrudan iletişimi yasakladı. Takımdaki tüm personel önce idari menajer Onur Başar ile temasa geçiyor. Ardından bu bilgi ve talepler Comolli’ye aktarılıyor.

Beşiktaş Atiba ile yeniden anlaştı!

Beşiktaş Atiba ile yeniden anlaştı! Beşiktaş, 35 yaşındaki Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni anlaşma sağladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER