FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Mahşerin 3 atlısı Mahşerin 3 atlısı misali; Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim. Türk futbolu bir kısır döngü içinde bu teknik direktörler arasında gidip geliyor.
Şampiyonluk kadar değerli Beşiktaş Antalya’dan şaşalı bir skor ile döndü. Kagawa’nin göz kamaştıran performansı, Dorukhan’nın emekleri, Ljahiç’in orkestra şefi misali organizasyonu, Q7’nin yokluğunda Lens’in hırsı, pas oyunu. Kısacası herşey harikaydı ama bunlardan daha önemlisi Beşiktaş’ın ligdeki konumu.
Şenol hocaya yazar... Son dönemlerde bu söz moda oldu. Herkes kötü gidişatı birilerine ihaleyi ediyor. Bu bağlamda Erzurumspor beraberliği Şenol hocaya yazar.
Beşiktaş ipin ucunu bırakmaz Yıl olmuş 2019 hala esame listesi yüzünden hükmen mağlubiyetten bahsediyoruz. Bence sorumlular görevden alınmalı. Kimse nasıl olsa Akhisar mağlup oldu dememeli.
Umutlar kaybedilmemeli... Her türlü olumsuzluğa rağmen dünkü maça dair bir kaç kelam etmek gerekirse; Trabzonspor bu sezon kendi evinde Galatasaray ve Fenerbahçe’yi oyun olarak ezerek yendi.
Bayramdan kabusa Abdülkadir ve Yusuf’u Real Madrid’deki Asensio ve İsco’ya benzetiyorum. Hem çok yetenekliler hemde aidiyet duyguları üst seviyede olduğu için canla başla mücadele ediyorlar.
Dikkat eksikliği Ne olduysa geçen sezon Kadıköy’deki olaylı derbi sonrası oldu. Şenol hoca sonrasında bir türlü motive olamadı bir daha..
TREND HABERLER