FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Futbol iyi futbolcularla oynanır Futbolda iki tane çok önemli kural vardır; 1.En önemli maçınız ilk oynayacağınız maçtır.. (Hele bu derbi maçı ise!!!) 2.Futbol iyi futbolcular ile oynanır..
Sistem değişimi Beşiktaş'taki sistem değişikliği takımı daha zor gol yiyen bir takım haline getirecektir muhakkak lakin bu Beşiktaş'ın ofansif gücünü sekteye uğratabilir..
Fenerbahçe'deki değişim(!) Sistem ne olursa olsun oyuncu tercihleri değişmediği sürece çok bir değişiklik beklemek doğru olmaz. Geçen sezonda 7 tane defans orjinli futbolcu ile sahaya çıkıyordu bu sezonda.
Sosa'nın oyunu ve Başkanın duruşu FIFA bu talepte bulunan futbolculara olumsuz yanıt verse dahi bu konunun gündem olması Türkiye’de futbol oynama düşüncesi olan futbolcuların fikirlerini olumsuz etkileyecektir
Gökhan-İsmail takası Hem Caner’in boşluğunu doldurmak hemde Beşiktaş’a nazire olsun diye yapılan İsmail transferi ise bence büyük bir soru işareti
Kalpler kırık.. Hayatın devam ettiği gerçeğine bir kez daha sığınmak zorundayız, ama ben kendi hesabıma artık başkalarının kıyaklarını beklemek zorunda kalmak istemiyorum.
Arda'ya tepki demokratik bir haktır! Arda Turan ve diğer oyuncularımıza yapılan eleştiriler demokratik bir haktır. İlk maçtaki kötü futbolu için kendisi özür dilemişti ve yine beklenti yaratmıştı, Kötüydü tepki aldı eminim iyi olsa alkış alırdı. Bu kadar basit!!
TREND HABERLER