FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Pereira şah, Güneş mat.. Her nekadar yapmacık bulup samimiyetine inanmasamda Pereira bunu çok iyi yapıyor. Saha kenarında atlıyor zıplıyor bağırıyor ama en önemlisi futbolcularını diri tutuyor 90 dk boyunca.
'X' grubu maç Galatasaray-Trabzonspor maçı da bu kategoride bir maçtı. Hakem Deniz Ateş Bitnel’in hakemliğinin sonlanmasıyla sonuçlanabilir.. Hatta sonlanmalı da.
21.haftanın ardından... Beşiktaş’ın Başakşehire kaybettiği iki puan Kadıköy’de puan kaybetme lüksünü ortadan kaldırdı. Yani dün akşam kazanmış olsa Kadiköy’de mağlup olsa bile liderliğini koruma şansı olabilirdi
20. Haftanın önemi.. Ligin başından beri ilk kez, şampiyon olma ihtimali kendi elinde olan takım sayısı teke düştü. Yani Beşiktaş dışındaki tüm takımların şampiyon olması için önce Beşiktaş’ın puan kaybetmesi gerekiyor
Pereira deney mi yapıyor? Bazen Perreira deney mi yapıyor diye düşünüyorum, bazende İsmail Kartal’a haksızlık etmişiz diyorum.
Bu veda Feda’nın bedeli mi? Ligin ilk yarısında Ersan’ın olmadığı iki maçta Beşiktaş 5 puan kaybetti ve Tosiç’in defansın göbeğinde nekadar etkisiz olduğunu görmüştük.
Beşiktaş gündemi.. Aksine Beşiktaş’ın Trabzonspor deplasmanında oynayamadığı maçın Fenerbahçe’yi daha çok etkilediğini düşünüyorum. Sonuçta Perreira şampiyonluk stratesini belirlerken Beşiktaş’ın bu maçta puan kaybetmesini beklerdi.
TREND HABERLER