FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
İspanya'ya karşı hızlı oynamalıyız!! Avrupa Futbol şampiyonası'nın statüsü ile ilgili bilgiler. ilk maçımız Türkiye-Hırvatistan maçına dairler çarpıcı yorumlar ve analizler. İspanya-Türkiye maçına dair öngörüler..
Biz bitti demeden biter mi??? Sözün özü o ki; Biz bitti demeden bitmez lakin umarım söz hakkımız olur..
Aziz Yıldırım'ın iddiaları ve Euro 2016 öncesi.. Fatih Ucuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ı ve hakemleri zan altında bırakacak açıklamalarını değerlendirdi.
Sezonun Looser'i Fenerbahçe Fatih Ucuz, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçını yorumladı.
Ortasaha 'Topal'lıyor.. Özellikle üzerinde durmak istediğim konu ise M.Topal’ın defansın göbeğinde oynaması. Topal’ın dünkü penaltısından bağımsız söylüyorum, orta standartlarda vasat bir defans oyuncusu olarak fena durmuyor.
Beşiktaş’a daha çok yakıştı.. Her şampiyonluk hikayesi farklıdır muhakkak ama ben ilk kez stadı olmadan şampiyon olan bir takım görüyorum. O yüzden bu şampiyonluk Beşiktaş’a çok yakıştı..
Riekerink bir dahi olabilir mi? Beşiktaş’ı yener ve şampiyonluk şansını Fenerbahçe’ye verirse, Fenerbahçe taraftarı için bir futbol dahisi olacağı kesin!!
TREND HABERLER