FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzon maçlarını Olimpiyat'ta oynasın.. TFF şüphesizki ciddi bir şekilde cezalandıracak son olaylardan dolayı Trabzonspor’u ama benim daha farklı bir önerim var. Trabzonspor yeni stadı bitene kadar maçlarını Giresun’da oynasın.. Bu süreçte herkesin düşünmek için yeterince zamanı olur..
Futbolun son düzlüğü.. Galatasaray taraftarı travmatik bir sezon geçiriyor. Hem Avrupa’da hem Süperlig de alınan başarısız sonuçlar, ardından Hamza hoca Musatafa Hoca konuları, derken Uefa’dan gelen ceza ve ekonomik krizler.
İnönü ruhu Her hafta Fenerbahçe ve bizden bahsetmek istemiyorum, ortada çok basit bir matematik var. Tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız. Bu sözler dün gecenin kahramanı Mario Gomez'e ait..
Euro 2016 için daha fazlası gerekli.. Henüz zaman varken Fatih Terim’in eski futbolcuları kampa dahil etme gibi fantastik işleri bırakıp teknik açıdan takıma müdahalelerde bulunacak hamleler yapmalı.
Derbi iptali üzerine.. Önümüzdeki yıl bu futbolculardan biri veya bir kaçı FIFA'ya güvenlik sebebiyle tek taraflı sözleşme feshi için başvurursa işte o zaman futbol adına gerçek bir kaostan bahsetmek mümkün olabilir..
Karadeniz turnesi.. Hami Mandıralı'ın stratejisi her ne kadar uygulamada sonuç vermese de doğruydu. Cardozo ve Muhammed'i çift forvet oynatıp özellikle Cardozo'nun Necip'e olan boy avantajından faydalanmak istedi.
Şen-er Bahçe.. Fenerbahçe'nin derbide kazandıkları sadece 3 puan ve liderlikten ibaret değildi.. Dün akşamda gördük ki Fenerbahçeli futbolcular hiç olmadığı kadar yüksek bir özgüven ile oynuyorlar..
TREND HABERLER