FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Hamza’nın hikayesi.. Biz duygusal bir milletiz bunu kabul ediyorum. Hatta bu yazı bile öfkeyle yazılmış duygusal bir yazı, ama artık işimizi profesyonel yapmalıyız. Biliyorum Hamza hoca’nın alnı ak vicdanı rahat.
Terim’e 2 öneri Yaşadığı rüşvet skandalı yüzünden FİFA başkan adaylığına dahi izin verilmeyen Platini’nin kişisel kararıyla, Fransa’ya verilen 2016 Avrupa şampiyonası, yaşanan üzücü olaylar sebebi ile iyice tartışmalı hale geldi.
Milli yükseliş 2010 yılında Fifa dünya sıralamasında 57.sırada bulunan Belçika’nın tam 5 yılda an itibari ile Dünya klasmanında 1.sıraya yükselmesi belki bu konuda bize biraz ilham verebilir…
Bursa maçı hak etmedi!! Beşiktaş en zor deplasmanlarından birinde doğru strateji, doğru oyun ile 3 puanı çok güzel bir golle aldı. İşte bu yüzdendir ki Şenol Hocam Bursa değil Beşiktaş hak etti!!’
Şahane Niyaz! Beşiktaş usta ayaklarına rağmen cezasahasına giremediği için sürekli orta yapmak zorunda kaldı. İlk yarının sonunda Beşiktaş’ın 2si isabetli 22 cezasahası içine ortası vardı ama ne yazık ki kaleyi bulan ilk şutu 52.dk da geldi.
Seçim hataları iki gol yiyen Muslera’nın takımın en iyisi, bir gol atan Podolski’ninde takımın en kötü futbolcularından biri olması nekadar enteresan!
Lokal derbi Baskılı olduğunuz sürelerden gol çıkaramıyor ve son yarım saatte yorulup baskı yiyerek kalenizi savunamıyorsanız, maçın berabere bitmesine şaşırmamanız lazım.
TREND HABERLER