FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Babel faktörü.. Ryan Babel profesyonel bir Hollanda’lı, kariyeri boyunda hep 4-3-3’ün sağında veya solunda oynamış. Total futbolun gereği olarak hep defansına da yardımcı olmuş.
2 Altın puan Beşiktaş adına büyük final haftaya Kadıköy’de oynanacak. Beşiktaş Kadıköy’de bir kayıp yaşarsa ki maç ortadadır, ligin ilk yarısını beklentilerin çok altında bitirebilir.
Anadolu seyyahı.. Futbolun her iki yönünü de oynatmayı başarıyor takımlarında, lakin artık hakemler üzerinden bu küçük Emrah edebiyatını bir yere bırakmalı yoksa, Anadolu seyyahı olur çıkar..
Napoli zaferi Şenol Hoca Beşiktaş ile adeta iade-i itibarını geri kazanıyor. Önce yaşadığı lig şampiyonluğu ardından şampiyonlar ligindeki sonuçlar ile ‘Filozof’ ünvanını sonuna kadar hak ediyor..
Advocaat yalnız bırakılmamalıydı.. Advocaat’ın yanına teknik diektörlük tecrübesi de olan bir Türk yardımcı yerleştirmiş olsaydı, bu geçiş dönemi daha hızlı bitebilirdi. Yani bu süreçte Advocaat’ı yalnız bırakmamak gerekiyordu.
Mevsim koşullarını gözetmeliydik İzlanda’da hava ve zemin ağır, heleki bu mevsimde. Hava yağışlı ve soğuk. Fatih hoca maça Emre, Kaan, Hakan, Yasin ve Volkan gibi fizik gücü yetersiz oyuncular ile başladı.
Tsubasa Emre Fatih hocanın çok cesur bir teknik direktör olduğuna şüphe yok ama Emre’nin kemik yaşı henüz ilk 11’de 90 dk oynayacak düzeyde değil.
TREND HABERLER