FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Tudor'un hataları İkinci yarı üstelik geriye de düşmüşken Gomis’i oyundan almak skandal düzeyinde bir antrenör hatası oldu Tudor için.
Vizyon yok cesaret yok Cüneyt Çakır’ın yaptığı hataları tüm hakemler yapabilir, siz önce oyununuzu oynayın sonra ona buna sataşın. Vizyon yok,cesaret yok ama papuç kadar dil var..
Monaco Zaferi Beşiktaş 4.maçta kendi evinde Monaco’yu yenerde Porto-Lezipzig maçı berabere biterse Beşiktaş 4.maçlar sonunda grup liderliğini garantiliyor.
Oyun Aklı... Oğuzhan-Atiba ikilisi oyun akılları ile sadece Beşiktaş’ın ofansif varyasyonlarını çeşitlendirmiyor, aynı zamanda kademe anlayışına da derinlik katıyor.
Vizyon farkı ve kriz yönetimi Benim maç sonu aklıma gelen ilk konu ise Beşiktaş Yönetim kurulu ve Teknik heyetinin Fenerbahçe maçı sonrası kriz yönetimi oldu
Elmas misali Q7 Şenol Güneş’in elinde ‘’Elmas’’ misali parıldıyor. Dünya futbol tarihinin en önemli fenomenlerinden biri Beşiktaş efsanesi olacak, ne güzel!
Kocaman Tercihler.. Fenerbahçe’nin yeni transferleri takıma adapte oldukça takım daha iyi bir seviyeye gelecek elbette ama umarım o süre zarfında atı alan Üsküdar’ı geçmez.
TREND HABERLER