FATİH UCUZ / TÜM YAZILARI
Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]
TÜM YAZILARI
Futbolumuz hükmen mağlup oldu!!! Maç saha içi olaylar sebebi ile tatil edildi. Yarın büyük bir sürpriz olmaz ise TFF konu ile ilgili kararını verecek. Lakin TFF kararını vermeden ben size sonucu açıklayayım; ‘’Futbolumuz hükmen mağlup oldu!!’’
Kolay Terim olunmuyor.. En önemli özellikleride oyunu diagonal olarak değiştirmeyi çok iyi beceriyorlar. Yani atak soldan başlarken saniyeler sonra sağdan nefis bir orta izleyebiliyoruz ve bir anda ceza sahası içinde çoğaldıklarına şahit oluyoruz.
Kocaman fark Şenol Güneş ile Aykut Kocaman arasında zaten kocaman bir bakış açısı farkı var.Şenol hoca oyunculara, Aykut hoca istatistiklere inanır
Güneş erken battı Robben hem Beşiktaş’ın sol kanadındaki zaafı ortaya çıkardı hemde maça sağ açıkta başlayan Müller 10 numara pozisyonuna geçip daha serbest oynamaya başladı.
Beşiktaş gerileme dönemine mi giriyor? Aksi takdirde ilk puan kaybında süperlige havlu atacak Beşiktaş’ın eğer Bayern Münih’i eleyemezse gerileme dönemine gireceğini şimdiden ön görebiliriz..
Arda ve Beşiktaş Arda’nın varlığının Beşiktaş’taki kolej havasını etkileyeceğine dair de endişeler var ama ben bu endişelerin yersiz olduğunu düşünüyorum.
Bayern üzerine.. Beşiktaş James’i kitler ve oyundan düşürürse bu Bayern’in mevcut oyun planını tümden etkiler ve pas bağlantılarını kesebilir.
TREND HABERLER