YAZARLAR

Beşiktaş ipin ucunu bırakmaz

Yıl olmuş 2019 hala esame listesi yüzünden hükmen mağlubiyetten bahsediyoruz. Bence sorumlular görevden alınmalı. Kimse nasıl olsa Akhisar mağlup oldu dememeli.

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Skandal: Yıl olmuş 2019 hala esame listesi yüzünden hükmen mağlubiyetten bahsediyoruz. Bence sorumlular görevden alınmalı. Kimse nasıl olsa Akhisar mağlup oldu dememeli, bu maçtan bağımsız bir skandaldır ve ceza verilmezse bu işler düzelmez.

Takdir: Şenol Güneş Beşiktaş kariyeri boyunca transfer ettiği hiçbir forvet oyuncusunu ilk maçtan 11’de oynatmadı. Bu ayrıcalık ne Gomez’e ne de Abubakara’a tanındı. “Kefilim” dediği Burak Yılmaz’ı ilk maçında 11’de başlattı Şenol hoca ama performansını yeterli bulmadığı içinde 60.da oyundan aldı. Şenol hocanın kararlı duruşunu takdir ettim.

Övgü: Dorukhan sezon başı kimsenin hesapları arasında yer almıyordu ama şimdiden kendisi için yeni Gerrad diyebiliyoruz. Ortasahada iki yönlü oynayıp, top rakipteyken rakibi ısıran top çalan. Top Beşiktaş’ta iken hücuma bukadar destek veren Türk pasaportlu başka bir oyuncu yok. 2 seneye kalmaz premier ligde göreceğiz kendisini.

Eleştiri: Aslında Oğuzhan için ayrı bir makale yazmak lazım. Oğuzhan Özyakup beklentileri karşılayamıyor bunu zaten artık anladık ama fırsat bulduğunda çaba göstermemesi anlaşılır gibi değil. 8 numara pozisyonunu zaten kaybetti. Sağlıklı olduğu sürece Dorukhan ona formayı vermez, bari 10 numarada alternatif olarak hazır olsun.

Sonuç: Beşiktaş hala çok pozisyon veriyor ve hala en azından geçen seneki seviyede ofansif kalitesi yok ama takım ölü toprağını atmış üstünden. Beşiktaş’ın Akhisar performansına bakarak şampiyonluk iddiasını değerlendirmek çok doğru olmaz ama gördük ki Beşiktaş ipin ucunu kolay kolay bırakmayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER