YAZARLAR

Şampiyon Galatasaray

26.04.2019 tarihli yazımda belirttiğim üzere; "Galatasaray sakatlık ve cezalı oyuncular sebebiyle  kadrosunda zafiyet yaşamaz ise şampiyonluğun en büyük adayıdır ama kendi maçlarını kazanamazsa zaten yapacak bişey kalmıyor.....

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

26.04.2019 tarihli yazımda belirttiğim üzere; "Galatasaray sakatlık ve cezalı oyuncular sebebiyle  kadrosunda zafiyet yaşamaz ise şampiyonluğun en büyük adayıdır ama kendi maçlarını kazanamazsa zaten yapacak bişey kalmıyor. Bunun içinde en önemli maç kalan haftalara bakıldığında Konyaspor maçı gibi duruyor. Galatasaray özellikle özgüvenli, ,iyi bir oyunla Konyaspor’u geçerse benim her iki kupada da favorim Galatasaraydır." diye belirtmiştim. 

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler ya. Teknik açıdan hala üst düzey olduğunu düşünmesemde Fatih Terim, Türk futbolu atmosferini en iyi bilen, mevcut konjonktürde en iyi strateji üreten teknik direktör. Üstelik kriz yönetme becerisi ile ders vericek seviyede başarılı bir teknik direktör. Galatasaray'dan çok Fatih hoca şampiyon oldu desek yeridir. 

Üzerine sabahlara kadar tartışabiliriz belki ama, yok hakemler yok VAR. Sonuçta gerçek olan şu ki Galatasaray 5 günde iki kupa kazandı. Beşiktaş'ı ve Başakşehir'i de yendi ve 22.şampiyonluğunu kazandı. Galatasaray camiasını ve tüm Galatasaray'lıları tebrik ediyorum. 

Son olarak şunu da eklemek lazım; Sayın Abdurrahim Albayrak, önceden beyan ettiğiniz bildiklerinizi açıklayın lütfen, zira futbolumuzun marka değeri hepimiz için önemli. 

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER