YAZARLAR

Şenol hocaya yazar...

Son dönemlerde bu söz moda oldu. Herkes kötü gidişatı birilerine ihaleyi ediyor. Bu bağlamda Erzurumspor beraberliği Şenol hocaya yazar.

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Son dönemlerde bu söz moda oldu. Herkes kötü gidişatı birilerine ihaleyi ediyor. Bu bağlamda Erzurumspor beraberliği Şenol hocaya yazar. Aslında maça olabilecek en ideal 11 ile başladı Beşiktaş . Kenarda Roco varken Necip’in stoperde başlamasının, teknik açıdan tek açıklaması oyunu geriden kurmak olmalı. Kaldı ki ilk yarıda bunu da başardı Beşiktaş. İlk yarı gerek çıplak gözle oyunda, gerekse istatistiklerde ağır Beşiktaş üstünlüğü vardı. Zaten sahaya tek uzun (Burak) ile çıkamış olsa, henüz ilk yarıda okadar duran toptan gol çıkarırdı Beşiktaş.

İkinci yarıda yeni transfer Mirin’in sakatlanması ile oyuna Pektemek’in girmesi hayati bir hataydı. Beşiktaş ortasahası oyundan düştü ve Erzurumspor göz göre göre gelmeye başladı. Şenol hoca bu durumu farketti ve maalesef 2.bir hata ile düzeltmeye çalıştı. Burak Yılmaz’ın çıkışı hem topun ilerde kalmasını güçleştirdi hemde zayıflayan ortasahayı daha hızlı geçti Erzurumspor. Beşiktaş nekadar talihsiz bir dakikada gol yediyse, bir okadar sürpriz ve iyi bir dakikda golü buldu.

Beşiktaş 1-1’den sonra rakibin üzerine daha güvenle ama daha amatörce gitti. Neredeyse sonlandıramadığı atak kalesine tehlike olarak döndü. Dürüst olmak gerekirse 2.yarıdaki oyuna ve yanlış okadar hamleye bir puan iyi ama bu Beşiktaş için belkide şampiyonluğun uçtuğu maçtı. Babel Beşiktaş’ta kazandığı prestij ile bu yaşta Premier lige tutundu. Q7 de Pepe gibi şampiyonlar liginde oynamaya devam etmek istiyor ve Porto’ya gidecek muhtemelen. Eğer Başakşehir kazanırda puan farkı 11 e çıkarsa Beşiktaş sezon sonunu zor görür...

Yorumlar
TREND HABERLER