Eylül 2021 Haberleri

Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriqi sesleri!

Fenerbahçe'de yeniden Vedat Muriqi sesleri! Yaz transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Fenerbahçe forvet için yeni transferleri hızlı bir şekilde bitirmek istiyor. Fenerbahçe'nin forvet hattı için aklına ilk gelen isim ise bir dönem sarı lacivertli formayı giyen Vedat Muriqi oldu.

Galatasaray'da Emre Akbaba'ya Trabzonspor talip oldu

Galatasaray'da Emre Akbaba'ya Trabzonspor talip oldu Geçtiğimiz temmuz ayında Galatasaray'ın sözleşme yenilediği Emre Akbaba'ya Trabzonspor talip oldu. Emre Akbaba'nın transferi için Fatih Terim'den onay bekleniyor. Onay gelmesi halinde Emre Akbaba Trabzonspor'a transfer olacak.

Ronaldo Manchester United forması ile ilk kez konuştu

Ronaldo Manchester United forması ile ilk kez konuştu Önce Real Madrid'den Juventus'a şimdi ise Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Manchester United forması ile ilk pozunu verdi. Manchester United formasıyla kameralar karşısına geçen Ronaldo ilk kez transferi ile ilgili konuştu.

Avrupa'da gerçekleşen inanması zor 16 transfer!

Avrupa'da gerçekleşen inanması zor 16 transfer! Avrupa'da 2021-2022 yaz transfer sezonu sona erdi. Çok isim Avrupa'da takım değiştirdi ancak gerçekleşen transferler arasında 16 isim ilk duyuşta 'yok artık' dedirtti. İşte inanması zor 16 transfer...

Mustafa Muhammed'in Bordeaux transferinde son dakika şoku

Mustafa Muhammed'in Bordeaux transferinde son dakika şoku Galatasaray'a geldiği gün 'Yeni Metin Oktay' olarak taraftarın övdüğü Mustafa Muhammed, takımda oynamaya başladıktan birkaç ay sonra gönderilecekler listesine eklendi. Mustafa Muhammed için Bordeaux ile el sıkışan Galatasaray, son dakika şoku ile karşı karşıya geldi. Mustafa Muhammed transferi gerçekleşmedi. Peki neden? İşte detaylar...

Ali Koç'tan bomba iddia! 'Süper Lig Messi'yi aldı!'

Ali Koç'tan bomba iddia! 'Süper Lig Messi'yi aldı!' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Haber Global'de katıldığı programda yayıncı kuruluş ile ilgili konuştu. Ali Koç, TFF'ye sitem ederek ödenen paralarla Süper Lig'in Messi'yi aldığını ifade etti.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan!

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım hakkında olay sözler söyledi. Ali Koç, Aziz Yıldırım'a 'cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman...' sözleriyle meydan okudu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER