FENERBAHÇE

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım hakkında olay sözler söyledi. Ali Koç, Aziz Yıldırım'a 'cesareti varsa istediği yerde, istediği zaman...' sözleriyle meydan okudu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a hodri meydan!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'ın sunuculuğunu yaptığı Az Önce Konuştum programına katıldı. Haber Global'de yayınlanan programda Ali Koç, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik yıpratma çalışmaları yaptığını ve pusuda beklediğini söyledi. Ali Koç sözlerinin devamında "Bugüne dönersek kumpasta yatan bir ekip var. Bunlar 2 ayrı ekipler. Biri Aziz Yıldırım ve ekibi. Fenerbahçe başkanı olmuş bir şahıs, Fenerbahçe'nin kötü gitmesinden medet umuyor. Ve bunu da açık açık söylüyor. Bir nevi darbe bu. Son konunun altında onun yattığını düşünmüyorum." şeklinde ifadeler kullandı.

Sarı lacivertli kulübün geleceğinin kötü olmasıyla ilgili planlar yapan bir grubun olduğunu da ifade eden Ali Koç "Diğer tarafta da Fenerbahçe'nin  6-7 ay sonra çok kötü gideceğini ve olağanüstü genel kurula gideceğini hesaplayan bir grup var. Bu grup birkaç aydır hazırlanıyor. Bunlar kendilerini Fenerbahçe taraftarı olarak gösteren insanlar. İstedikleri gibi gitmediği için bu sefer de bize transfer üzerinden vurmaya başladılar." şeklinde konuştu.

Ali Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım için 'iyilikten nasibini almamış kişilik sergiliyor' ifadelerini kullandı ve Aziz Yıldırım'a "Ben gidince görürler ne verip vermediğimi. Aziz Yıldırım iyilikten nasip almamış bir kişilik sergiliyor son yıllarda. Ben aslında orada çok büyük fırsatı kaçırdım. İyilikten nasibini almamış bir duruş sergiliyor. Ben kimseden kaçmam. Defalarca seçim döneminde çıkalım konuşalım dedim. O olmadı. Son seçimde de yeter dedim. Hala talebime cevap yok. Tekrar yeniliyorum burada. Cesareti varsa, bu kulübe bu kadar aşıksa, istediği yerde kanalda çıkalım." sözleriyle meydan okudu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER