Eylül 2021 Haberleri

Fenerbahçe'de Ali Koç'un hayali Vitor Pereira ile gerçek oldu

Fenerbahçe'de Ali Koç'un hayali Vitor Pereira ile gerçek oldu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ‘genç ve Avrupalı scout ekiplerinin takip ettiği Fenerbahçe’ hayali teknik direktör Vitor Pereira ile gerçek oldu.

Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu! 'O sene bu sene!'

Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu! 'O sene bu sene!' Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu. Ahmet Ağaoğlu 'Bir Meşale De Sen Yak' etkinliğinde "İnşallah yaktığımız meşale şampiyonluk meşalesi olur" dedi ve sözlerine "İnşallah o sene bu sene olur" şeklinde devam etti.

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti!

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve son anda vazgeçilen isim Fabricio Bustos, Fenerbahçe ile ilgili isyan dolu açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'da Nwakaeme'den yönetime mesaj

Trabzonspor'da Nwakaeme'den yönetime mesaj Süper Lig'de bu sezon daha ligin başlarında olunmasına rağmen 3 gol, 1 asiste imza atan Nijeryalı oyuncu Nwakaeme'den Trabzonspor yönetimine mesaj var.

Emre Akbaba yeniden Alanyaspor'da

Emre Akbaba yeniden Alanyaspor'da Galatasaray, Emre Akbaba'yı eski takımı Alanyaspor'a kiraladı. Sarı kırmızılı kulüpte forma şansı bulamayan Emre Akbaba'nın yıllık maaşının tamamını Alanyaspor'un ödeyeceği belirtildi.

Türkiye Karadağ maçı sonrası Şenol Güneş istifa sesleri!

Türkiye Karadağ maçı sonrası Şenol Güneş istifa sesleri! İstanbul'da oynanan Türkiye - Karadağ maçının 2-2 beraberlikle sonuçlanmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'e yönelik tribünlerden istifa sesleri yükseldi.

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de! Formayı giydi pozunu verdi

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de! Formayı giydi pozunu verdi Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Uruguaylı futbolcu Diego Rossi'nin kulübü Los Angeles FC ile bir süredir görüşme halinde olan Fenerbahçe, Diego Rossi'yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına resmen kiraladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER