FUTBOL

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve son anda vazgeçilen isim Fabricio Bustos, Fenerbahçe ile ilgili isyan dolu açıklamalar yaptı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! - Sayfa 1

Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulunan Arjantinli oyuncu Fabricio Bustos sarı lacivertli takımla ilgili "Benim için çok karmaşık bir haftaydı. Türkiye'ye gitmek üzereydim. Transfer için görüşmeler uzun sürmüştü. Fenerbahçe'ye gideceğim için çok heyecanlıydım. Kariyerim ve geleceğim için çok büyük bir adım olacaktı" ifadelerini kullandı.

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! - Sayfa 2

Ancak Fenerbahçe'nin transferden vazgeçmesi üzerine durumun oldukça garip olduğunu belirten Bustos "Kulüp son anda fikir değiştirdi ve çok yüksek bir bonservis bedeli istedi. Kulübümün sözleşmesinin son senesindeki bir oyuncu için bu kadar yüksek bonservis bedeli istemesi de çok nadir bir olay. Bana bu yaşananlar çok garip geldi" şeklinde konuştu.

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! - Sayfa 3

Fabricio Bustos'un ESPN'a yaptığı açıklama sırasında anlaşmanın neden bozulduğuna dair sorulan soruya da oyuncu "Bunu neden yaptıklarını, Independiente yönetimi daha iyi bilir!" cevabını verdi.

Fabricio Bustos Fenerbahçe'ye isyan etti! - Sayfa 4

Fabricio Bustos Independiente ile de sözleşme yenilemediğini ve sözleşme yenilemek için ne arandığını ne de kimseyi aradığını ifade etti.