Eylül 2021 Haberleri

Fatih Terim'den taraftara tepki dolu sözler!

Fatih Terim'den taraftara tepki dolu sözler! Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası sarı kırmızılı taraftara tepki gösterdi. Fatih Terim, maçta oyunculara yönelik küfürlü hakaretli tezahüratları eleştirdi.

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e: 'Seni de gönderirler!'

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e: 'Seni de gönderirler!' Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili iddialarda bulundu. Fatih Terim'in Alanyaspor maçında aldığı yenilgi sonrası konuşan Erman Toroğlu 'Seni de gönderirler Fatih Terim!' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiri

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den Vitor Pereira'ya eleştiri Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 2-0 yenildiği maç sonrası konuşan Volkan Demirel, sarı lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira'ya eleştiride bulundu. Volkan Demirel oyun sistemiyle ilgili de tavsiyelerde bulundu.

Fernando Muslera çıldırdı! Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü

Fernando Muslera çıldırdı! Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladığı maçta 1-0 mağlup oldu. Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisini alan Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, karşılaşma sırasında zaman geçiren Alanyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı'ya çok sinirlendi. Maç sonrasında Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi C grubunda kaçıncı oldu sıradaki maç kiminle? İşte Beşiktaş'ın puan durumu

İşte Beşiktaş'ın puan durumu! Sıradaki maç kiminle? Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C grubunda Vodafone Park'ta Borussia Dortmund ile karşılaştı. Alman devine 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın puan durumu ne oldu? C grubunda kaçıncı oldu? Sıradaki maç kiminle? İşte tüm detaylar...

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk

Yusuf Demir Barcelona tarihine geçti! Messi sonrası bir ilk Avusturya'dan sezon başında Barcelona'ya transfer olan Yusuf Demir, Barcelona tarihine geçti. Messi'den Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç yabancı futbolcu oldu.

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür'e nasihat

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür'e nasihat Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu performanstan dolayı taraftarın tepkisini alan Abdülkadir Ömür gözyaşları içinde sahadan ayrılmıştı. Eski Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ise Abdülkadir Ömür'e nasihat verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER