GALATASARAY

Fatih Terim'den taraftara tepki dolu sözler!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası sarı kırmızılı taraftara tepki gösterdi. Fatih Terim, maçta oyunculara yönelik küfürlü hakaretli tezahüratları eleştirdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]

Süper Lig'de 5.haftada Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladı. Karşılaşma 1-0 Alanyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yenilgi sonrası basın karşısına çıktı. Galatasaray taraftarına yönelik tepki dolu sözler söyledi.

Mağlubiyet sonrası üzgün olduğunu belirten Fatih Terim daha büyük bir sorun olduğuna dikkat çekti. Fatih Terim taraftarın oyunculara yönelik hakaret ve küfürlü tezahüratlarına tepki gösterdi. Terim "Bizim daha büyük bir sorunumuz var. Muhakkak kimse kaybetmek istemez ama yolun daha başındayız, daha eylüldeyiz. Taraftarımız, bizim en önemli silahımız ama böyle olursa bu iş aleyhimize döner. Sahanın içinde 30. dakikada Yedlin geri pas atınca yuhalandı. Bunu anlamadım. Ömer'e küfürler, Babel'e yuhlar... Ne oluyor? Sosyal medyada herkes antrenör anladık ama biz bu oyuncuları kazanamayız. Emre Akbaba bu yüzden gitti. Galatasaray'a en büyük yardımı yapacak olan taraftarımız ama Yedlin'i çıkarmak zorunda kaldık. Zaten yorulmuştu ama tepkiler ve etkiler var. Maçtan sonra 8 oyuncu yenilenmeye çıktı, Ali Sami Yen'de oyuncularımıza küfür ediliyor. Arkamızdan oyuncularımıza edilen küfürleri bizzat duyuyoruz. Burada enteresan bir şey var. Bizim için en büyük tehlike budur. Bu çocuklar bunların hiçbirini hak etmiyor. Daha 5. maç. Buraya namağlup gelmişiz ve üç gün önce tarihi bir zafer almışız ama bu nedir? Oyun 0-0 iken yuh çekiliyor. Statta olan bazı şeylere dikkat çekmek gerekiyor. Bu bizim için en tehlikelisi. Yapılanlar iyi değil. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Bugün en çok üzüldüğüm bu" dedi.

Yorumlar