TRABZONSPOR

Sadi Tekelioğlu'ndan Abdülkadir Ömür'e nasihat

Galatasaray derbisinde ortaya koyduğu performanstan dolayı taraftarın tepkisini alan Abdülkadir Ömür gözyaşları içinde sahadan ayrılmıştı. Eski Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ise Abdülkadir Ömür'e nasihat verdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Abdülkadir Ömür ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sadi Tekelioğlu taraftarını tepkisini alarak sahadan ayrılan Abdülkadir Ömür ile ilgili "Antrenman istikrarı olmayınca maç istikrarı da yakalayamadı. Sakatlıklar da yaşadı. Bana göre Abdülkadir yüzde 50-60 hazır değil. Daha yarım devre bile oynayamayacak durumda oyuncuyu kritik maçta oynatmak yanlıştır. Abdullah Avcı hazır olmadığını tespit etmeliydi. Ama bana göre hazır değildi. Maalesef altyapı oyuncularımızın Abdülkadir Parmak da dahil suçlu gösterilmesi son derece yanlıştır. 20-30 yıldır 2-3 oyuncuyu altyapıdan zorla bir araya getiriyoruz ama maalesef bir maçta harcanıyorlar" ifadelerini kullandı.

Sadi Tekelioğlu "Taraftar her zaman haklıdır. Çünkü 18 yaşındayken de omuzlara alan taraftardı. O zaman daha güçlüydü, fizik olarak düşüşe geçti. 2-0 geriye düşünce taraftar tepkisi normaldir. Hazır olsaydı o duruma düşmezdi. Abdülkadir için zor bir süreç. Çözüm biraz da kendiyle alakalı. Trabzonlu oyuncuların iyi oynamak gibi, mücadele etmek gibi asli görevi var. Kendisi toparlayacak, özel çalışacak, özel antrenör tutacak. Yeni bir sayfa açacak, oyundan nasıl çıktıysa tekrar dahil olacak. Olumsuzluğa tepki gösterenler, oynarken eski sevgiyi ona gösterecekler. Alkış da var, tepki de var. Seyircinin ön yargılı olduğuna inanmıyorum. Bu yaşadığı sorunu çok çalışarak kendi çözecek. Kendi tedavisini kendisi yapacaktır" sözleriyle Abdülkadir Ömür'e nasihat verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER