GALATASARAY

Fernando Muslera çıldırdı! Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü

Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladığı maçta 1-0 mağlup oldu. Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisini alan Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, karşılaşma sırasında zaman geçiren Alanyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı'ya çok sinirlendi. Maç sonrasında Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fernando Muslera çıldırdı! Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü

Süper Lig'de mağlubiyet alan takımlar arasına Galatasaray da bu hafta adını yazdırdı. Evinde Alanyaspor'u ağırlayan Galatasaray 1-0 mağlup oldu ve bu sezon ilk kez yenilgiyi tattı.

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera ise karşılaşma sonrası Alanyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürüdü. Muslera'nın Serkan Kırıntılı'nın üzerine yürümesinin sebebi maç sırasında çok fazla süre geçirmesi oldu. Serkan Kırıntılı'nın maç boyunca zaman geçirmesine çok sinirlenen Fernando Muslera, tünele önce girmesine rağmen soyunma odasına gitmedi ve Serkan'ı beklemeye başladı. Fernando Muslera "Zaman geçirmesinden nefret ediyorum" diye isyan etti.

Ayrıca tek tartışma Serkan Kırıntılı ve Fernando Muslera arasında yaşanmadı. Maçın 48. dakikasında Necati Ateş ile Bülent Korkmaz arasında da gergin anlar yaşandı. Bülent Korkmaz, Galatasaray kulübesine doğru hareketlendi ve kısa süreli bir tartışma oldu.

Yorumlar