Eylül 2021 Haberleri

Radamel Falcao'nun tazminat bedeli açıklandı

Radamel Falcao'nun tazminat bedeli açıklandı Galatasaray'dan İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao için ödenen fesih tazminatının bedeli açıklandı.

Abdullah Avcı ile Trabzonspor'un deplasman raporu

Abdullah Avcı ile Trabzonspor'un deplasman raporu Süper Lig'de Abdullah Avcı ile 325 gündür dış saha yenilgisi almayan Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile deplasman raporu ise ligde fırtınalar estiriyor.

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni adresi

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor! İşte yeni adresi Fenerbahçe'nin geçen sezon transfer ettiği Mesut Özil ile ilgili ortaya bir iddia atıldı. Mesut Özil'in Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın gelmesiyle istediği havayı yakalayamadığı ve ayrılmak istediği ifade edildi. Ayrıca Mesut Özil'in ABD'den teklif aldığı öğrenildi.

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçına saatler kala efsane isimden çarpıcı sözler!

Dortmund maçına saatler kala olay sözler! Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Vodafone Park'ta Borussia Dortmund'a ev sahipliği yapacak. Alman futbolunun saygın isimlerinden Karl-Heinz Rummenigge, Borussia Dortmund'un yıldız ismi Erling Haaland ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Dortmund maçı öncesi Beşiktaş'ta şok Nkoudou gelişmesi!

Dortmund maçı öncesi Beşiktaş'ta şok Nkoudou gelişmesi! Beşiktaş'ta Borussia Dortmund maçı öncesi şok gelişme! Kevin Nkoudou'nun kadrodan çıkarıldığı öğrenildi. Gerekçe olarak ise Yeni Malatyaspor maçında aldığı darbe öne sürüldü.

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!'

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!' Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında futbol camiasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı, Fatih Terim ile ilgili yaşadığı anıları paylaştı.

Fatih Terim'in Trabzonspor derbisi sonrası kızdığı 2 futbolcu belli oldu

Fatih Terim'in Trabzonspor derbisi sonrası kızdığı 2 futbolcu belli oldu Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıkları derbi sonrası iki oyuncu için "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi görünüyor" ifadelerini kullanmıştı. O oyuncuların hangi isimler olduğu ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER