DİĞER HABERLER

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!'

Acun Ilıcalı, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında futbol camiasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı, Fatih Terim ile ilgili yaşadığı anıları paylaştı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!' - Sayfa 1

Acun Ilıcalı Haber Global'de katıldığı Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında futbol camiasıyla ilgili birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı, Fatih Terim ile ilgili anılarını, Mesut Özil transferine destek olduğu için aldığı tepkileri ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında konuştu.

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!' - Sayfa 2

Acun Ilıcalı, Mesut Özil transferine destek olup, Fenerbahçe'ye gelmesine katkıda bulunduğu için aldığı tepkileri dile getirdi. Ilıcalı "Mesut Özil'i getirdim diye tepki gösterdiler. Getirdim derken, aracı oldum, başkan getirdi. Fatih hoca ile konuştuk. 'Bizde de Acun'lar çıkar, başka Acun'lar bize destek olur' dedi. 'Örnek olursun, herkes bunu yapar' dedi" 

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!' - Sayfa 3

Acun Ilıcalı Galatasaray'da bir dönem forma giyen Didier Drogba hakkında "Drogba Galatasaray'a geldi, heyecanla Galatasaray maçları izledim. Sonra arkadaş da olduk. Bu futbolcuyu seyrediyorsun, ligin kalitesi artıyor, ülke daha çok gündeme geliyor. Kulüplerimiz seneye Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor. Niye? Biz birbirimizi yiyoruz hala" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklama! 'Hem zenginsiniz hem hırsız!' - Sayfa 4

Şenol Güneş'in A Milli Takımımızdan ayrılmasına dair ise "Ben olsam yarın milli takıma Okan Buruk'u getiririm. Hiç şampiyon olmamış bir takımı şampiyon yapmış, Galatasaray'da uzun yıllar başarılı olmuş, Beşiktaş'ta oynamış, Avrupa'da oynamış, vizyonu çok açık ve en önemli şey de Fatih Terim kültüründen geliyor. Fatih Terim kültürünün hırsına sahip. Futbolcular üzerinde de saygınlığı yüksek, yarın ben olsam hoca yaparım" dedi.