SÜPER LİG

Ali Koç'tan bomba iddia! 'Süper Lig Messi'yi aldı!'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Haber Global'de katıldığı programda yayıncı kuruluş ile ilgili konuştu. Ali Koç, TFF'ye sitem ederek ödenen paralarla Süper Lig'in Messi'yi aldığını ifade etti.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ali Koç'tan bomba iddia! 'Süper Lig Messi'yi aldı!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Globalde katıldığı programda yayıncı kuruluşla ilgili şikayetlerini dile getirdi.

Ali Koç, yayıncı kuruluşa ödenen paralarla Süper Lig kulüplerinin Messi'yi satın aldığını ifade etti.

Başkan Ali Koç "Liyakat sorunu ülkede var. Spor için özellikle böyle. İspanya'da çok net kurallar var. Bizi yayıncı kuruluşa karşı koruyabilecek tek kurum var o da TFF. Ama zannedersiniz TFF yayıncının federasyonu. Biz net bir karar aldık. Yayıncıdan beklentimiz bu, bunun altını kabul etmeyeceğiz diye. Fakat Kulüpler Birliği'nin bir açıklaması oldu, sonra genel kurul oldu. Sanki o açıklamaların hepsini benden kaynaklanmış gibi Ali Koç'un kuyruğuna takılmayın, federasyon yetkilileri kulüpleri aradılar. " sözleriyle de Kulüpler Birliği'ne tepki gösterdi.

Daha sonra Ali Koç sözlerine "Ben Kulüpler Birliği'ne tepkimi koydum. Mesajlarımı da attım. Ben komisyondayım burada olmam dedim. Çünkü iş tamamen mecvut yayın kuruluşuna kurgulanmış. Geçen sene ekim kasım ayında ne para alacağımız belli değildi. Anadolu takımları mecburiyetten kabul etmek zorunda kaldılar. Son dönemde Galatasaray Fenerbahçe karşı geldi. Hala da karşıyız. Tam da ne alacağımız belli değil. Belli olan bir şey var, Her sene bu bedel düşüyor. Kurların etkisiyle gelirler TL, giderler döviz. Her anlamda sıkıntıdayız. TFF bence çok çok iyi iş çıkartabilmeli." ifadelerini de ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER