FUTBOL

Ronaldo Manchester United forması ile ilk kez konuştu

Önce Real Madrid'den Juventus'a şimdi ise Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Manchester United forması ile ilk pozunu verdi. Manchester United formasıyla kameralar karşısına geçen Ronaldo ilk kez transferi ile ilgili konuştu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ronaldo Manchester United forması ile ilk kez konuştu

12 yıl aradan sonra Juventus'tan Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo ilk pozunu verdi.

Kameralar karşısına geçen Ronaldo ilk açıklamalarını da yaptı.

Ronaldo, Manchester United ile ilgili "12 yıl sonra eve döndüğüm için çok mutluyum. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında Ferguson ile ilgili "Manchester United'a 18 yaşında imza attığımdan beri kilit nokta Sir Alex Ferguson'du. O, benim için futbolda bir baba gibidir." ifadelerini kullandı.

Manchester United'a geri dönüşü hakkında konuşan Cristiano Ronaldo "Manchester United'a dönmek verdiğim en iyi karar. Yeniden evimdeyim, sahaya çıktığımda neler yapacağımı göreceksiniz. Manchester United ile yeni başarılar kazanmak, tarih yazmak istiyorum. Buna hazırım." dedi.

Ferguson hakkında övgü dolu sözler söyleyen CR7, Manchester United'a dönmesinin en büyük sebebinin Sir Alex Ferguson olduğunu belirtti.

Ronaldo'nun Manchester United'dan alacağı ücret

İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Juventus ile bonservis bedeli konusunda önceden anlaşılan 36 yaşındaki C. Ronaldo ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza atıldığı belirtildi.

Manchester United, Juventus'a Ronaldo için 15 milyon Euro ödeyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER