Ağustos 2021 Haberleri

Beşiktaş'tan kaleci transferi! Mert Günok'u renklerine bağladı

Beşiktaş'tan kaleci transferi! Mert Günok'u renklerine bağladı Beşiktaş transfer döneminde art arda transferler yapmaya devam ediyor. Başakşehir'in kalecisi Mert Günok'u da renklerine bağlayan Beşiktaş, oyuncu transferinin yanı sıra kaleci transferi de yapmış oldu.

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan Fenerbahçe'ye müjde!

Sörloth'un babasından Fenerbahçe'ye müjde! Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan ancak Leipzig formasıyla umduğu başarıyı yakalayamayan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan, Fenerbahçe'ye müjdeli bir haber geldi.

Victor Nelsson resmen Galatasaray'da!

Victor Nelsson resmen Galatasaray'da! Galatasaray yeni sezon öncesi bir transfer haberi ile daha taraftarı heyecanladırdı. Danimarka Süper Ligi takımlarından Kopenhag'da forma giyen 22 yaşındaki stoper Victor Nelsson resmen Galatasaray'a transfer oldu.

Radamel Falcao St. Johnstone kadrosuna alınmadı

Yıldız isme şok! Kadroya alınmadı Galatasaray'ın St. Johnstone maçı kadrosu açıklandı. Kadroda Galatasaray'a büyük umutlarla gelen yıldız isim Radamel Falcao yer almadı.

Beşiktaş'a Chelsea'den sürpriz golcü!

Beşiktaş'a Chelsea'den sürpriz golcü! Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Beşiktaş, Luuk de Jong ve Diego Costa'nın ardından Chelsea'den golcü isim Michy Batshuayi için de kolları sıvadı.

Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı

Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı Fransa'nın şampiyon takımı Lille'de oynadığı futbolla kendine hayran bırakan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili iddialar ortaya attı. Fikret Yılmaz, Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı.

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku!

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku! Barcelona ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı ortaya çıktı. Ancak Barcelona, Messi'nin PSG'ye transferini mahkemeye taşıyarak bu transfere engel olmak istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER