TRABZONSPOR

Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı

Fransa'nın şampiyon takımı Lille'de oynadığı futbolla kendine hayran bırakan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili iddialar ortaya attı. Fikret Yılmaz, Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Burak Yılmaz'ın babası Uğurcan Çakır'ın yeni takımını açıkladı

Fransa 1. Lig'de Lille forması giyen ve aynı zamanda A Milli Erkek Futbol Takımı'nın kaptanı olan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'dan bir iddia geldi.

Radyospor'a konuşan Fikret Yılmaz, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili bir iddia ortaya attı. 

Öncelikle oğlu Burak Yılmaz hakkında konuşan Fikret Yılmaz "Lille, Burak'ı kesinlikle bırakmak istemiyor. Hatta mukavelesini uzatmak istiyor. Öyle bir durum var. Burak'ın oradan ayrılması çok zor. Öyle bir ortamda kolay kolay verilmez. Sevilen oyuncuyu vermek her yerde çok zordur. Nice teklifte bulundu. Başından beri çok istiyorlar. Lille, 1 yıl daha kontratını uzatmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır'ın yeni takımı açıkladı

Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz ayrıca Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili "Uğurcan Çakır, Lille'e transfer olabilir. Metz maçından sonra daha hızlı olabilir. Uğurcan zaten Lille'de konuşuluyor. Burak'a da soruyorum zaten. O da "İhtimali var" diyor" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER