GALATASARAY

Victor Nelsson resmen Galatasaray'da!

Galatasaray yeni sezon öncesi bir transfer haberi ile daha taraftarı heyecanladırdı. Danimarka Süper Ligi takımlarından Kopenhag'da forma giyen 22 yaşındaki stoper Victor Nelsson resmen Galatasaray'a transfer oldu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Victor Nelsson resmen Galatasaray'da!

Galatasaray'dan bir transfer haberi daha! Sarı kırmızılı kulüp Danimarka'nın Süper Lig ekiplerinden Kopenhag forması giyen Victor Nelsson ile resmen anlaştı. 

Kopenhag'dan Galatasaray'a transfer olan Victor Nelsson için KAP'a bildirilen açıklamada, oyuncu için 7 milyon Euro ödeme yapacağı bildirildi.

Galatasaray Kulübü'nün Victor Nelsson için internetsitesinde yaptığı açıklamanın ardından Nelsson da şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten çok iyi bir duygu. Fantastik bir takıma geldim, fantastik taraftarları ve statları var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray'ın, geldiğim yer olan Kopenhag'ın stadında 2000 yılında yaşadığı hikayeyi biliyorum. Değerli bir hikaye bu. Daha önce de söylediğim gibi burada olmaktan dolayı çok mutluyum."

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Nelsson, Fatih Terim için de "Fatih Terim hocamızla çalışacak olmaktan ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Tabii ki bu fantastik statta taraftarımızla birlikte olmak için sabırsızlanıyorum. Daha önce YouTube'da bazı videoları seyrettim. Beni neyin beklediğini biliyorum" şeklinde açıklama yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER