GALATASARAY

Radamel Falcao St. Johnstone kadrosuna alınmadı

Galatasaray'ın St. Johnstone maçı kadrosu açıklandı. Kadroda Galatasaray'a büyük umutlarla gelen yıldız isim Radamel Falcao yer almadı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Radamel Falcao St. Johnstone kadrosuna alınmadı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında St. Johnstone karşısında 1-1 beraberlikle maçı bitirmişti. Rövanş maçı için İskoçya'ya giden sarı kırmızılılarda, Fernando Muslera gördüğü kırmızı kart nedeniyle İskoçya'daki kampa katılamadı.

İskoçya'ya giden isimler arasında bir eksik daha olduğu ortaya çıktı. Radamel Falcao'nun da St. Johnstone rövanş karşılaşmasında İskoçya'ya götürülmediği öğrenildi.

Galatasaray Kulübü şu açıklamayı yaptı:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu'nda St. Johnstone ile deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için bugün İskoçya'ya gidiyor.

Sponsorumuz Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla saat 08.25'te İskoçya'nın Edinburgh kentine uçacak olan takımımız, 12 Ağustos Perşembe günü TSİ 21.00'deki maç öncesi son antrenmanını müsabakanın gerçekleşeceği McDiarmid Park'ta bugün TSİ 20.30'da yapacak.

Teknik direktörümüz Fatih Terim'in bir oyuncusu ile birlikte katılacağı basın toplantısı ise TSİ 20.00'de başlayacak.

Galatasaray'ın St. Johnstone maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER