FENERBAHÇE

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan Fenerbahçe'ye müjde!

Trabzonspor'dan Leipzig'e transfer olan ancak Leipzig formasıyla umduğu başarıyı yakalayamayan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan, Fenerbahçe'ye müjdeli bir haber geldi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan Fenerbahçe'ye müjde!

Fenerbahçe yeni sezonda Süper Lig'de iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Bazı isimlerle yollarını ayırıyor, bazı isimlerle yola devam ediyor. Yeni transferler yaparak da bu iddiasını gerçekleştirmeye adım adım yaklaşıyor.

Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla önceki sezon gol kralı olan ve Karadeniz ekibinden ayrılıp Leipzig'e giden Alexander Sörloth, Fenerbahçe'nin de radarına girdi.

Sörloth'un Leipzig'den ayrılacağı yönündeki haberler üzerine sarı lacivertliler vakit kaybetmeden görüşmelere başladı.

Alexander Sörloth'un Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceği tartışılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Sörloth'un babası Goran Sörloth'tan oğlu ile ilgili açıklama geldi.

Goran Sörloth basına yaptığı açıklamada "Oğlum, Leipzig'den ayrılmak istiyor. Tabii ki bir kontratı var ama bu bir süreç, tıpkı geçtiğimiz yıl Trabzonspor'dan Leipzig'e geldiği gibi. Transferde birçok önemli kulübün adını duyuyoruz. Nagelsmann, her maç için özel planları olan genç hocaydı. Ama bir forvet oyuncusu iki gol attığında, bir sonraki maçta oynamasına izin verilmemesinin inanılmaz olduğunu düşünüyorum"  ifadelerini  kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER