Ağustos 2021 Haberleri

Ozan Tufan resmen Watford'da! Fenerbahçe açıkladı

Ozan Tufan resmen Watford'da! Fenerbahçe açıkladı Fenerbahçe oyuncu Ozan Tufan ile ilgili resmi açıklama yaptı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada Ozan Tufan'ın resmen Watford'a transfer olduğunu sarı lacivertlilerle paylaştı.

Jose Mourinho'dan Trabzonspor yorumu

Jose Mourinho'dan Trabzonspor yorumu UEFA Konferans Ligi play-off turunda Roma ile Trabzonspor'un karşılaşacağı maç öncesi Roma teknik direktörü Jose Mourinho bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Sörloth transferine 'yenge' engeli!

Fenerbahçe'nin Sörloth transferine 'yenge' engeli! Fenerbahçe, Alexander Sörloth transferi için yoğun çabalarına devam ediyor. Ancak Sörloth'un sevgilisi bu transferi istemiyor. Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth'u transfer etmek için bir sonraki hamlesi merak ediliyor.

Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet etti

Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet etti Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir'den transfer ettikleri Mert Günok ve Ersin Destanoğlu isimleri arasında kaleyi kimin koruyacağı konusuna açıklık getirdi. Sergen Yalçın kaleyi Ersin Destanoğlu'na emanet etti.

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun biletini kesti

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun biletini kesti Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray Giresunspor ile karşılaştı. Maça, Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı damga vurdu. Galatasaray Kulübü de Marcao'nun bu davranışını cezasız bırakmadı.

Fatih Terim'den Oğulcan Çağlayan müjdesi!

Fatih Terim'den Oğulcan Çağlayan müjdesi! Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim basına yaptığı açıklamada Rizespor ile anlaşma sağladıklarını, Oğulcan Çağlayan transferinin bitmeye yakın olduğu müjdesini verdi.

Fenerbahçe'de Kim Min Jae gerçeği ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Kim Min Jae gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçe transferini bitirdiği Kim Min Jae'yi bir türlü resmi olarak açıklamadı. Sarı lacivertli taraftarlar 'Kim Min Jae transferinde sorun mu çıktı?' şeklinde sorular sormaya başladı. İşte Kim Min Jae transferiyle ilgili ortaya çıkan gerçek.

TREND HABERLER
TREND HABERLER