GALATASARAY

Fatih Terim'den Oğulcan Çağlayan müjdesi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim basına yaptığı açıklamada Rizespor ile anlaşma sağladıklarını, Oğulcan Çağlayan transferinin bitmeye yakın olduğu müjdesini verdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Fatih Terim'den Oğulcan Çağlayan müjdesi!

Galatasaray bugün saat 20.00'de, UEFA UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers'a konuk olacak.

Randers maçı öncesi basın karşısına çıkan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı camiaya transfer müjdesi verdi.

Rizespor ile anlaşma sağladıklarının belirten Terim "Oğulcan Çağlayan'ın konusu belli ve bir basın toplantısında da Tahir Kıran başkanla anlaşırız dedim. Sağ olsunlar başkanlar bu konuda anlaştı. Biz, bir genç alıyoruz da üç tane genç veriyoruz gibi bir durum oluşmasın. Biz bu genç arkadaşları zaten oynasın diye veriyoruz. Ali Yavuz Kol tamamen gitmiştir ama alacağı zaman öncelikli Galatasaray alacaktır, rakamı da bellidir. Yunus ve Atalay da kiralık olarak gidecek. İkisi de bizim evladımızdır. Yunus'un oynamasını istiyoruz, 20 maç barajı da koyduk. Atalay'ın da oynamasını istiyorum, geçen sezon da gitti. Verdiğimiz bütün kiralık futbolcuları izleyen, rapor eden bir departmanımız var." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER