DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku!

Barcelona ile sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı ortaya çıktı. Ancak Barcelona, Messi'nin PSG'ye transferini mahkemeye taşıyarak bu transfere engel olmak istiyor.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Barcelona'dan Paris Saint Germain'e mahkeme şoku!

Barcelona diyince akla ilk gelen isim hiç şüphesiz Lionel Messi! Ancak sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü yıldızın Barcelona'dan Paris Saint Germain'e gidecek olması Barcelona'yı harekete geçirdi.

İspanya'nın Marca gazetesinde çıkan habere göre, Barcelona, Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'e transferini engellemek için uğraşıyor. Messi'nin PSG'ye transferini mahkemeye taşıma kararı alan Barcelona bu konuda geri adım atmak istemiyor. Messi'yi, Paris Saint Germain'e kaptırmamak için elinden geleni yapacağı iddia edildi.

UEFA Finansal Fair Play'de Paris Saint Germain'in şartlara uymadığını ifade eden Katalan ekibi kendi gelirlerinin %54'ünü oyuncu maaşları için kullanmasına rağmen Paris Saint-Germain'in gelirlerinin %99'unu maaşlara ayırmasını sebep olarak gösterdi ve konuyu mahkemeye taşıdı.

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin yarın Paris'e uçacağı bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER