Ocak 2021 Haberleri

Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı

Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı Fenerbahçe Denetim Kurulu Üyesi Musa Erdemir, sarı-lacivertli kulübün borcunun 4 milyar 719 milyon 708 bin 486 TL olduğunu açıkladı.

Ali Koç Mesut Özil ile ilgili iddialı konuştu!

''Mesut Özil sahaya çıkacak ve dünyaya kim olduğunu gösterecek” Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Kurul toplantısında konuştu. Başkan Ali Koç, Mesut Özil transferi ile ilgili "Mesut Özil sahaya çıkacak ve dünyaya kim olduğunu gösterecek" şeklinde iddialı açıklamalar yaptı.

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui'nin doktor randevusu tarihi belli oldu

Omar Elabdellaoui için doktorlar tarih verdi Yeni yıl gecesi kaza geçiren Omar Elabdellaoui, geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu edildi. Gözde yaralanan Elabdellaoui'yi tedavi etmeye devam edin; operasyondan beklenen yanıt alınamazsa Elabdellaoui için kök hücre tedavisi de gündemde olacaktır.

Hulk Beşiktaş'a gelsin diye Josef De Souza harekete geçti

Hulk Beşiktaş'a gelsin diye Josef De Souza harekete geçti Siyah-beyazlılarla Brezilyalı forvet arasındaki görüşmeler devam ediyor. Hulk, 1.5 yıllık sözleşme için 4.5 milyon Euro garanti ücret, 200 bin Euro şampiyonluk primi ve ekstra bonus isterken Beşiktaş, toplamda 3 milyon Euro ve bonuslar içeren teklif sundu.

Galatasaray'a efsane geri döndü

Galatasaray'a efsane geri döndü Henry Onyekuru'nun bonservisini alabilmek için Monaco ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Fransız ekibiyle anlaşma sağladı.

Sergen Yalçın şampiyonluğun şifresini verdi

Sergen Yalçın şampiyonluğun şifresini verdi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karagümrük galibiyeti sonrası oyuncularını hem kutladı hem de uyardı. Ayrıca Sergen Yalçın şampiyonluğun şifresini verdi.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri Burak Yılmaz'dan Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler! Fransa Ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz Burak Yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarını yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER