FUTBOL

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri

Burak Yılmaz'dan Mesut Özil ile ilgili çok konuşulacak sözler! Fransa Ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz Burak Yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarını yaptı.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri - Sayfa 1

Transfer oduğu Lille kulübünde gollerini sıralayan kariyeri ve diğer konularda konuştu.

Milli futbolcu, Fenerbahçe'nin sansasyonel transferi Mesut Özil hakkında, "Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim." ifadelerini kullandı.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri - Sayfa 2

"BEŞİKTAŞ BİR ADIM ÖNDE"

Süper Lig'deki favorisini de söyleyen Burak Yılmaz, "Süper Lig'de favoriler ilk 3'te bekliyor şu anda... Onlar arasında geçecek gibi duruyor yarış. Beşiktaş'ı bir adım daha önde görüyorum. Daha derli toplu oynuyorlar. Böyle sıkıntılı bir ortamdan bu havayı yakalayıp buraya gelmeleri çok büyük iş... Beşiktaş'ı, Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir adım daha önde görüyorum." dedi.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri - Sayfa 3

"LARIN'DEN BUNU BEKLİYORDUM"

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ta iyi bir form grafiği yakalayan Cyle Larin için de "Larin'den ben böyle bir patlama bekliyordum. İyi bir hava yakaladı. Umarım nazar da değmez. Çok iyi gidiyor." şeklinde konuştu.

Bu sözler çok tartışılır! Burak Yılmaz'dan olay Mesut Özil sözleri - Sayfa 4

Fanatik'e konuşan milli futbolcunun sözlerinden satır başları şöyle:

- "Elbette burası (Ligue 1) daha atletik bir lig. İki ligin birbirine göre farklı özellikleri var. Burası biraz daha zor. İki lig arasında fark var ama Türkiye Ligi'ni çok da yabana atmamak gerekiyor."