Ocak 2021 Haberleri

Alex De Souza'dan Mesut Özil'e 'hoşgeldin' mesajı

Alex De Souza'dan Mesut Özil'e 'hoşgeldin' mesajı Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin yeni transferi Mesut Özil için hoş geldin mesajı yayımladı.

İrfan Can Kahveci kararını verdi! Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye gidiyor?

Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye gidiyor? Başakşehir forması ile ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı peşinden koşturan İrfan Can Kahveci kararını verdi.

Fenerbahçe Mesut Özil transferinin maliyetini açıkladı

Fenerbahçe Mesut Özil transferinin maliyetini açıkladı Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, Mesut Özil transferinin maddi boyutu konusunda bilgi verildi.

Fenerbahçe'de Mesut Özil ilk antremanına çıktı

Fenerbahçe'de Mesut Özil ilk antremanına çıktı Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Arsenal Kulübünden kadrosuna kattığı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, sarı-lacivertlilerle ilk idmanına çıktı.

Galatasaray Onyekuru'yu resmen açıkladı

Galatasaray Onyekuru'yu resmen açıkladı Galatasaray Kulübü, Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru'yu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Beşiktaş Josef De Souza'nın sözleşmesini yeniledi

Beşiktaş Josef De Souza'nın sözleşmesini yeniledi Beşiktaş, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın sözleşmesi yeniledi.

Emre Bol'dan Burak Yılmaz'a sert sözler! 'Edepsiz'

Mesut Özil sözleri sonrasında büyük tepki topladı Kariyerini Fransa Ligue 1 takımlarından Lille'de sürdüren Burak Yılmaz, Fanatik ile yaptığı Instagram Canlı yayınında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin 3,5 yıl için renklerine bağladığı Mesut Özil transferi için yaptığı yorum büyük tepkiyle karşılandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER