Ocak 2021 Haberleri

Anna Falchi tamamen soyunmak için şampiyonluğu bekliyor

Tamamen soyunmak için şampiyonluğu bekliyor Ülkesinde bir televizyon programına konuk olan Anna Falchi, Lazio taraftarı olmasını kardeşinin sağladığını söyledi.

Fenerbahçe'nin hedefinde bu kez de Moussa Marega var

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Bir bomba daha Ara transfer döneminde kadrosuna bir forvet katmak isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Galatasaray'dan Mesut Özil'i gölgede bırakacak transfer!

Galatasaray'dan Mesut Özil'i gölgede bırakacak transfer! Galatasaray, Mesut Özil transferiyle büyük sükse yapan Fenerbahçe'ye karşı hamlesini yapıyor. Sarı kırmızılılar, hem ihtiyacına yönelik hem de "kumaşı iyi" bir orta saha transferini mali tabloyu da düşünerek gerçekleştirmek istiyor.

İrfan Can Kahveci noktayı koydu! İşte istediği takım

İrfan Can Kahveci noktayı koydu! İşte istediği takım Bir transferde daha Fenerbahçe ve Galatasaray kafa kafaya gelmiş ve Galatasaray'ın talip olduğu İrfan Can için Fenerbahçe de devreye girmişti.

Mustafa Cengiz'den Onyekuru açıklaması! 'Bence evin oğlu Onyekuru'

'Bence evin oğlu Onyekuru!' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferleri Henry Onyekuru'nun 'evin oğlu' olduğunu söyledi.

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması

Erol Bulut'tan Mesut Özil açıklaması Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erol Bulut, 3 gole rağmen en az o kadar kaçırdıklarını belirtti. Erol Bulut, Mesut Özil ile ilgili de açıklama yaptı.

İşte Mesut Özil'in ilk antremanından görüntüler!

İşte Mesut Özil'in ilk antremanından görüntüler! Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde dünyaca tanınan gurbetçi oyuncumuz Mesut Özil'i transfer etmesi herkesi heyecanlandırdı. Msut Özil'in ne zaman sahaya çıkacağı merak konusuydu. Mesut Özil Fenerbahçe ile ilk antremanına çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER