GALATASARAY

Galatasaray'dan Mesut Özil'i gölgede bırakacak transfer!

Galatasaray, Mesut Özil transferiyle büyük sükse yapan Fenerbahçe'ye karşı hamlesini yapıyor. Sarı kırmızılılar, hem ihtiyacına yönelik hem de "kumaşı iyi" bir orta saha transferini mali tabloyu da düşünerek gerçekleştirmek istiyor.

Galatasaray'dan Mesut Özil'i gölgede bırakacak transfer!

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Benfica'nın Tottenham'a kiraladığı ancak forma şansı bulamayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'in Sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğunu iddia etti.

MOURINHO OYNATMIYOR

Ocak 2020'de 4.5 milyon euro bedelle Tottenham'a kiralanan Gedson Fernandes, İngiliz ekibinde forma şansı bulamıyor. Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan 22 yaşındaki oyuncunun Tottenham ile olan sözleşmesini kısa süre içerisinde feshetmesi bekleniyor.

TERİM "DOSTLUK" KARTINI KULLANACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yakın dostu olan Jose Mourinho ile konuştuğu ve Gedson'un durumu hakkında bilgi aldığı Sarı-kırmızılı ekibe yakın kaynaklar iddia ediliyor.

TOPLAM 2 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Tottenham formasıyla Premier Lig'de maça çıkmayan Portekizli, FA Cup'ta ve Lig Kupası'nda toplam 2 maça çıktı, 153 dakika sahada kaldı.

FENER'E GOL ATMIŞTI!

Gedson Fernandes, 14 Ağustos 2018'de Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe'ye gol atarak dikkat çekmişti. Harika bir maç çıkaran Gedson, Türk futbolseverler tarafından da büyük beğeni kazanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER