Ocak 2021 Haberleri

Ve Fenerbahçe'de bir mutlu son daha!

Ve Fenerbahçe'de bir mutlu son daha! Stopere Attila Szalai ile takviye yapan, taraftarın çok istediği Mesut Özil'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de taraftara bir müjde de İngiltere'den geldi.

Beşiktaş'a müthiş Diego Costa önerisi

Beşiktaş'a müthiş Diego Costa önerisi Fatih Karagümrük'ü 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna bir golcü oyuncu katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Trabzonspor Chiquinho transferini bitirdi

Trabzonspor bir transferi daha bitirdi Trabzonspor transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Benfica'nın 25 yaşındaki oyuncusuyla anlaştı.

Galatasaray'a İrfan Can Kahveci cevabı

Galatasaray'a İrfan Can Kahveci cevabı Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'ın çok istediği İrfan Can Kahveci'de Medipol Başakşehir, Cimbom'a yanıtını verdi.

Arda Turan'a kötü haber! Cinsel tacizden yeniden yargılanacak

Arda Turan'a kötü haber! Cinsel tacizden yeniden yargılanacak Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 2018'de futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin dava, 11 Eylül 2019 tarihinde karara çıkmıştı.

Fenerbahçe'ye Mesut Özil'den kötü haber

Fenerbahçe'ye Mesut Özil'den kötü haber Fenerbahçe taraftarı Mesut Özil'i beklerken yıldız futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye operasyon uyarısı

Rıdvan Dilmen'den TFF'ye operasyon uyarısı Fenerbahçe - Başakşehir maçında kırmızı kart gören Rafael'in cezası kaldırıldı. TFF'den yapılan açıklamada, Medipol Başakşehir'in, Rafael'in cezasının kaldırılmasına yönelik talebinin kabul edildiği belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER