FENERBAHÇE

Ve Fenerbahçe'de bir mutlu son daha!

Stopere Attila Szalai ile takviye yapan, taraftarın çok istediği Mesut Özil'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de taraftara bir müjde de İngiltere'den geldi.

Ve Fenerbahçe'de bir mutlu son daha!

Devre arası transfer döneminde, sezon sonu geçerli olmak üzere Queens Park Rangers'ın kanat futbolcusu Bright Osayi-Samuel'i transfer eden Fenerbahçe, "Kulübümüz Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır." sözleriyle transferi duyurmuştu. Fakat Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı.

ŞİMDİDEN MUTLU SON

A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel transferinin şimdi gerçekleşmesi adına oyuncunun kulübü QPR ile anlaşma sağladı. Yani sarı-lacivertliler, bu transferde mutlu sona şimdiden ulaştı.

ALİ KOÇ "İSİMLER BELLİ" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1-1 sona eren Demir Grup Sivasspor maçının ardından transfer açıklama yapmış ve "Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince açıklarız." sözlerine yer vermişti.

HER İKİ KANATTA DA OYNUYOR

23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Blacpool'daki performansıyla, 2017 yılında QPR'a transfer olmuştu. Hücumun her iki kanadında da forma giyen Osayi, bu sezon sezon QPR formasıyla 23 maçta 3 gol attı ve 3 asist yaptı.

Genç futbolcu, kariyerinde toplam 194 maça çıktı. 23 yaşındaki futbolcu 18 gol atıp 19 asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER