BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'a müthiş Diego Costa önerisi

Fatih Karagümrük'ü 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna bir golcü oyuncu katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş'a müthiş Diego Costa önerisi

Golcü arayışı içinde olan Beşiktaş'a müthiş bir teklif geldi. Hulk ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'a bonservisi elinde olan Diego Costa önerildi. Siyah-Beyazlı Yönetim, iki oyuncunun da maliyetlerini masaya yatırdı.

Brezilyalı yıldız Hulk ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar'a sürpriz bir isim önerildi. Bu isim bonservisi elinde olan Diego Costa, 32 yaşındaki golcü 6 aylığına Beşiktaş'a önerildi. Siyah-Beyazlı Yönetim, maliyeti konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli isim, son olarak Atletico Madrid'de forma giyerken yollarını ayırmıştı. Yıldız oyuncu, sezonun ilk yarısında İspanyol kulübünde 7 maçta 2 gol attı.

1 MİLYON EURO ÖNERİLECEK

Beşiktaş'ın golcü listesinin ilk sırasında Hırvat forvet Mario Mandzukic bulunuyordu. Beşiktaş, 6 aylık süreç için tecrübeli golcüye 1 milyon euro teklif etmişti. Ancak Mandzukic 2 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmemişti. Kara Kartal, Hulk ve Diego Costa görüşmelerinde de maliyet olarak üst seviyeyi 1 milyon euro olarak belirlemiş durumda. Siyah-Beyazlılar bu rakamı kabul edecek bir yıldız golcü ile sözleşme imzalayacak. Görüşmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER