BEŞİKTAŞ

Hulk Beşiktaş'a gelsin diye Josef De Souza harekete geçti

Siyah-beyazlılarla Brezilyalı forvet arasındaki görüşmeler devam ediyor. Hulk, 1.5 yıllık sözleşme için 4.5 milyon Euro garanti ücret, 200 bin Euro şampiyonluk primi ve ekstra bonus isterken Beşiktaş, toplamda 3 milyon Euro ve bonuslar içeren teklif sundu.

Hulk Beşiktaş'a gelsin diye Josef De Souza harekete geçti

Beşiktaş'ta Hulk için pazarlıklar sıkı bir şekilde sürerken, Hulk'un yakın arkadaşı olan Josef de Souza da bu transfer için devreye girdi. 

Josef, 11 yıl önce Porto'da birlikte forma giydiği 34 yaşındaki futbolcu ile sık sık telefonlaşıp, mesajlaşıyor. İki yıldızın görüşmelerindeki yeni konu ise Beşiktaş oldu

"GEL ŞAMPİYON OLALIM"

Sabah'ın haberine göre, Josef de Souza'nın Hulk'a, "İstanbul çok güzel bir şehir. Beşiktaş'ta arkadaşlık ortamı harika. Kulübün imkânları da çok iyi. Buraya gel, beraber şampiyon olalım" tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ RAKİP ATLETİCO MİNEİRO

Bonservisi elinde olan Hulk, ara transferde kulüplerin gözdesi durumunda. 34 yaşındaki forvet için Beşiktaş'ın ardından Trabzonpor devreye girmişti. Porto'nun da takıma dönmesini istediği Hulk'a son olarak Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro talip oldu. Tecrübeli oyuncunun ise kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği, bu nedenle Mineiro'ya sıcak bakmadığı belirtildi.

HULK KİMDİR?

Gerçek adı Givanildo Vieira de Souza. Lakabını çizgi roman karakteri Hulk'tan aldı. Futbola Vilanovense'nin altyapısında başlayan 34 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 2005'te Japonya yolunu tuttu. 2008-09'da Porto'ya transfer oldu. 3 Eylül 2012'de 55 milyon Euro bonservis bedeli ile Zenit'e imza attı. Hulk, son olarak SH Sipg formasını giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER