Haziran 2020 Haberleri

Euroleague’de yeni sezon takvimi açıklandı

Euroleague’de yeni sezon takvimi açıklandı Euroleague’de 2020-21 sezonu takvimi açıklandı. Yeni sezon 1 Ekim’de Anadolu Efes-Zenit mücadelesiyle başlayacak.

Trabzonspor'da Sosa hakkında sürpriz gelişme!

Trabzonspor'da Sosa hakkında sürpriz gelişme! Trabzonspor'da Jose Sosa sevinci yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de oynanan son iki karşılaşmada forma giyemeyen Arjantinli yıldız takıma geri döndü. Sosa bugün gerçekleştirilecek idmanda takımla birlikte çalışacak.

Gökhan Gönül yeni takımıyla anlaştı imzayı attı

Gökhan Gönül yeni takımıyla anlaştı imzayı attı Beşiktaş, bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan ve eski takımı Fenerbahçe'ye döneceği sık sık konuşulan Gökhan Gönül'le yıllık 650 bin eurodan 2 yıllık için anlaşmaya vardı.

Galatasaray takım halinde PFDK'ya sev edildi

Galatasaray takım halinde PFDK'ya sev edildi Galatasaray, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. PFDK, Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor müsabakasının incelemesinin ise sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü

Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü Fenerbahçe Beko’da Zeljko Obradovic’in ayrılığının ardından yabancı oyuncuların birçoğunun da ayrılığı bekleniyor.

Oğulcan Çağlayan'dan Emre Belözoğlu'na şok yanıt

Oğulcan Çağlayan'dan Emre Belözoğlu'na şok yanıt Adı Galatasaray ile anılan Oğulcan Çağlayan için Emre Belözoğlu'nun temasa geçtiği ancak 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den gelen teklife teşekkür edip sarı-kırmızılılarla anlaştığı bilgisini ilettiği ifade edildi.

Dünya devleri Vedat Muriqi'nin peşini bırakmıyor

Dünya devleri Vedat Muriqi'nin peşini bırakmıyor Yeni sezon için şimdiden kadro planlaması yapan Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Tottenham ve Lazio gibi devlerin satış listesinde bulunan ve sarı lacivertli ekibin satışına sıcak baktığı Muriqi için Fransız ekibi Rennes harekete geçti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER