Haziran 2020 Haberleri

Galatasaray'ın gelir kaybı dudak uçuklattı

Galatasaray'ın gelir kaybı dudak uçuklattı Süper Lig'e istediği gibi geri dönüş yapamayıp zirvenin 8 puan gerisinde kalan Galatasaray'da yaşanacak gelir kaybının 32 milyon euro olması beklenirken sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda yaşanacak maddi kayıp daha da büyüyecek.

Max Kruse İspanyolları birbirine düşürdü

Max Kruse İspanyolları birbirine düşürdü Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse ile İspanya La Liga takımlarından Real Betis ve Villarreal temasa geçti.

Ahmet Ağaoğlu sahaya inme sebebini açıkladı

Ahmet Ağaoğlu sahaya inme sebebini açıkladı Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra yaşanan gerginlikle ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor liderliği Alanya'da bıraktı

Trabzonspor liderliği Alanya'da bıraktı Süper Lig'in 28. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor evinde Trabzonspor'u ağırladı. Mücadelenin son anlarına Trabzonspor 2-1 önde girmesine rağmen son dakikada yediği gol ile bir puana razı oldu ve liderliği Medipol Başakşehir'e bıraktı.

Manuel Pellegrini Fenerbahçe ile görüşecek!

Manuel Pellegrini Fenerbahçe ile görüşecek! Fenerbahçe'de uzun süredir devam eden teknik direktör görüşmelerinde adı öne çıkan isimlerden biri olan Manuel Pellegrini için menajerinden yeni bir açıklama geldi.

Trabzon Barosu Göksel Gümüşdağ için suç duyurusunda bulundu

Trabzon Barosu Göksel Gümüşdağ için suç duyurusunda bulundu Trabzon Barosu, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, TFF Başkan Vekili Mehmet Baykan, MHK üyeleri Oğuz Sarvan ve Ünsal Çimen, Tahkim Kurulu Başkanı Murat Balcı, PFDK Başkanı Aytaç Yüksel ve TFF Temsilciler ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı hakkında suç duyursunda bulundu.

Ahmet Nur Çebi'den Arda Turan açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Arda Turan açıklaması Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, son dönemde adı Beşiktaş ile anılan Arda Turan'ın transfer dedikodularını yalanladı. Başkan Çebi, Galatasaray'a gideceği de konuşulan milli oyuncunun siyah-beyazlı ekibin gündeminde olmadığını söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER