Haziran 2020 Haberleri

Ameliyat olan Muslera Florya'da görüntülendi

Ameliyat olan Muslera Florya'da görüntülendi Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında pazar günü sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti. 3 gün önce geçirdiği ameliyatın ardından dün hastaneden taburcu edilen kaleci Fernando Muslera da idmanı takip etti.

Beşiktaş Pedro Rebocho ile yollarını ayırdı

Beşiktaş yıldız oyuncu ile yollarını ayırdı Beşiktaş sezon başında Fransa’nın Guingamp takımından kiraladığı Pedro Rebocho ile yollarını ayırdı. Portekizli futbolcu Nevzat Demir Tesisleri’nde takım arkadaşları ve teknik heyetle vedalaştı.

Erol Bulut o fotoğrafı duvara astı!

Erol Bulut o fotoğrafı duvara astı! Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, maç sonu sevinç karesi paylaştı. Paylaşımındaki Fatih Terim detayı dikkat çekti

Manchester United Cengiz Ünder'i istiyor

Manchester United Cengiz Ünder'i istiyor Manchester United'ın bir çok ismi transfer etmek istediği İngiliz basınında yer aldı. İngiliz ekibiyle ilgili iddialardan biri de İtalya'dan geldi.

UEFA'dan Finansal Fair Play kararı

UEFA'dan Finansal Fair Play kararı UEFA Yönetim Kurulu, video konferans yoluyla gerçekleştirilen toplantıların ikinci gününde, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan kulüpler için alınacak geçici önlemleri görüştü.

Galatasaray'dan Caner Erkin'e sürpriz teklif

Galatasaray'dan Caner Erkin'e sürpriz teklif Galatasaray, Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Caner Erkin'i kadroya katmaya hazırlanıyor. Marcelo Saracchi'nin yanına bir sol bek takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların tecrübeli sol beke teklif götürdüğü öne sürüldü.

Zeljko Obradovic Fenerbahçe ile anlaştı! İşte detaylar

Zeljko Obradovic Fenerbahçe ile anlaştı! İşte detaylar Fenerbahçe Beko’ya imza attığından bu yana taraftarların gönlüne taht kuran Zeljko Obradovic, Sarı-Lacivertliler’le yola devam kararı aldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER